Paula Todoran, la a doua cursă oficială din acest an

Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău va lua startul sâmbătă la Campionatul Naţional de semimaraton, programat la Cluj-Napoca

Pentru sportiva pregătită de Mirel Seişanu va fi a doua cursă oficială din acest an, după Campionatul Naţional din luna iulie, unde Paula Torodan a devenit vicecampioană naţională în proba de 10.000 metri. Obiectivul impus de Clubul Sportiv Municipal Zalău este câştigarea unei medalii şi la semimaratonul de la Cluj, însă sportiva îşi propune să devină chiar campioană naţioanlă. „Obiectivul propus pentru acest concurs este câştigarea unei medalii, însă, ca orice sportiv, îmi propun să câştig cursa”, a declarat Paula Todoran.
Sportiva zălăuană a participat în acest an şi la câteva competiţii de verificare, în care a dorit să-şi îmbunătăţească timpul pentru semimaraton, dar şi să se menţină într-o formă bună pentru competiţia din acest weekend, de la Cluj. Ultima cursă la care a luat startul atleta zălăuană a avut loc în Hamburg, la finalul căreia, Paula Todoran s-a clasat pe locul 11. „A fost o cursă de zece kilometri pe şosea. Am suportat eu toate cheltuielile, fiindcă mi-am dorit să fac o ultimă verificare înainte de semimaraton şi să văd care este forma sportivă de moment. A fost o cursă foarte bună, pe care am terminat-o pe locul 11, dar cel mai mult mă bucur de timpul înregistrat la final: 34 de minute şi 34 de secunde”.

La semimaratonul de la Cluj va lua startul şi Daniela Cîrlan, sportivă legitimată tot la CSM Zalău, dar originară din Sibiu.
Concursul programat sâmbătă, la Cluj, va avea patru secţiuni: semimaraton, ştafete, o cursă populară, dar şi o secţiune family. La competiţie sunt aşteptaţi aproximativ 150 de sportivi, printre participanţi urmând să se afle şi un invitat, Marius Ionescu, component al lotului olimpic de seniori al României.

Leave a Comment